Idag bestämde vi för att säga farväl till vår fina King. Vi la upp en annons på simnet, där kan man sälja saker inom sitt kvarter. 
 
Vi skrev såhär:
 
King är en nyutbildad treåring. Han kan ridas av både juniorer och seniorer. Vi har haft honom under hela hans li. Vi har tävlat med honom en gång i galopp och kom på femte plats. Vi har precis börjat hoppa honom. Endast markarbete. Han har en egenvilja i hoppning. Han behöver en stadig ryttare som kan visa honom vägen. Han hoppar villt men är på bättringvägen. Han vägrar ofta  då han är osäker på sig. När han väl lyckas blir han jätteglad och kan bli lite het. När han tycker det är kul kan han vara en motor så det gäller att kunna hantera snabbare hästar. Vi söker någon som vill utveckla sig själv och honom. Inga hastiga grepp får ske. Dvs ett steg i taget. Hans utrustning ingår i köpet. 
Pris: 80.000
 
 
 
 
 
 
 
En familj kom och provred. Han skulle vara till dottern som var 15 och ridit i ett halvår. Den dagen hade han mycket adrenalin och var het. De valde att komma tillbaka en annan dag när han ar lugnare och de köpte honom. Jag tror han kommer trivas bra där.
 
Vi valde att sälja Corleone till en kvinna i Polen.
 
 
 
En vecka efter tog vi emot en häst från spanien som hade gått igenom mycket. När vi fick henne var hon otroligt stressad och fick ingen kontakt med henne. Hon var redan inriden. Första gången jag red henne kastade hon av mig.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej